Cookie instellingen - Kinderopvang Midas

Cookie instellingen

In kaart brengen van het websitebezoek

Op de website van Kinderopvang Midas worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kinderopvang Midas gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics

Kinderopvang Midas maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Kinderopvang Midas bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Kinderopvang Midas te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Kinderopvang Midas heeft hier geen invloed op.

Kinderopvang Midas heeft Google geen toestemming gegeven om via Kinderopvang Midas verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

inschrijven

Schrijf je kind in

De leukste kinderopvang in de regio Haarlem!

Schrijf je geheel vrijblijvend in en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bel: 023 - 547 46 74 of gebruik het online inschrijfformulier.

inschrijven Vrijblijvend inschrijven

Blijf op de hoogte van Midas

Laat je email achter en ontvang alle updates rondom Midas en onze locaties.

Nieuwsbrief abonneren inschrijven inschrijven