BSO Haarlem

Vrijblijvend inschrijven | Ouderlogin

Na school lekker sporten, natuur beleven, muziek maken, samen spelen of een mooi boek lezen, maar geen spelcomputers.

Tijdens de schoolvakanties iedere week leuke uitjes! (Archeon, Artis, Sprookjeswonderland, Duinrell, Midgetgolfen en nog veel meer!)
Op de BSO krijgen kinderen de mogelijkheid om sociale ervaringen en vaardigheden op te doen, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, rekening houden met anderen en kennismaken met verschillende waarden en normen.
BSO Midas stimuleert bewegen door veel buiten te spelen. Wij bieden diverse sportclinics aan. De clinics zijn voor iedereen toegankelijk! Vriendjes kunnen ook komen.
BSO Midas heeft een uitgebreid activiteiten aanbod, afwisselende uitjes, Kaleidoscoop gecertificeerd personeel en vooral een leuke middag! De BSO is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Ook tijdens vakantie- en studiedagen van de school. 

Buitenschoolse kinderopvang Haarlem:

BSO Dolfijn,
Kom spelen bij BSO Dolfijn gevestigd in basisschool de Dolfijn. Spelen in de gymzaal, sporten met de sportdocent.
Sluit vriendschappen en ontdek uitdagende activiteiten in de vertrouwde omgeving van de school.
Aangesloten scholen: OBS de Dolfijn in Haarlem noord.

BSO EDO,
Eindeloos genieten op de voetbalvelden van BSO EDO. Buitenspeelruimte ten top! Ons uitdagende activiteiten aanbod zorgt dat iedere BSO middag een feestje is. Iedere maand een andere sport clinic of maak van de gelegeheid gebruik bijles/huiswerkbegeleiding te volgen.
Aangesloten scholen: OBS de Zonnewijzer, Dr. H. Bavinckschool, OBS de Wilgenhoek in Haarlem Noord.

BSO Midas in 't Park
BSO Midas gaat in de natuur op onderzoek uit. Kinderen gaan zich op geheel eigen wijze bezighouden in een uitdagende natuurlijke omgeving. De natuur nodigt de kinderen uit tot eindeloos spelen, ontdekkenen ervaren. Wij halen de kinderen uit school en gaan op avontuur! Naar het park, bos, strand, stad, zo lang het maar buiten is! 
Aangesloten scholen: OBS de Zonnewijzer, Dr. H. Bavinckschool en OBS de Dolfijn in Haarlem

BSO de Talenten
In de slachthuisbuurt buitenschoolse opvang bij Basisschool de Talenten. Deze kleine gezellige basisschool is onderdeel van het buurtcentrum de Hamelink
Naast de kinderen van de Talenten halen wij ook kinderen op van de Hannie Schaftschool.

BSO Wijzer
Buitenschoolse Opvang voor de Mgr. Huibersschool. De Mgr. Huibersschool in Haarlem is een kleine, groeiende school in een prachtig nieuw gebouw, en is een kleine, groeiende basisschool met zes groepen.

BSO Don Bosco
Buitenschoolse Opvang voor de Don Boscoschool. De Don Boscoschool is al sinds 1976 een begrip in de Boerhaavewijk (schalkwijk) in Haarlem. Sindsdien staat deze school bekend als een degelijke school waar respect, verwondering, geborgenheid en eigenaarschap belangrijke kernwaarden zijn.

 

Buitenschoolse kinderopvang Vijfhuizen:

BSO DSOV,
Aan buitenruimte geen gebrek bij de BSO in Vijfhuizen. De diverse sportvelden motivieren om veel buiten te spelen! Wij zorgen voor een sportieve en creatieve invulling van de middag.
Aangesloten scholen: de Vijfsprong

Kom ook eens een kijkje nemen bij ons Kinderdagverblijf in Vijfhuizen.

Alle BSO locaties van BSO Midas staan geregisteerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

 

Contact

  • Kinderopvang Midas
  • Meester Jan Gerritszlaan 2
  • 2024 KE Haarlem
  • 023 - 5474674

Postadres

  • Kinderopvang Midas
  • Postbus 134
    2100 AC  Heemstede
  • info@kinderopvangmidas.nl