Buitenschoolse opvang Vijfhuizen

Na school lekker sporten, natuur beleven, muziek maken, samen spelen of een mooi boek lezen, maar geen spelcomputers en andere gadgets.

Op de Buitenschoolse opvang krijgen kinderen de mogelijkheid om sociale ervaringen en vaardigheden op te doen, zoals vriendschappen opbouwen, samen spelen en delen, rekening houden met anderen en kennismaken met verschillende waarden en normen. 

Wij stimuleen bewegen door veel buiten te spelen. Onder begeleiding van onze eigen sportdocent bieden wij diverse sportclinics aan, en zijn voor iedereen toegankelijk!
Vriendjes kunnen ook komen. 
BSO Midas heeft een uitgebreid activiteiten aanbod, afwisselende uitjes, Kaleidoscoop gecertificeerd personeel en vooral een leuke middag! 

De Buitenschoolse opvang is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.
maar ook tijdens vakantie- en studiedagen van de school. 

 

Onze Locaties in Vijfhuizen:

BSO DSOV
Aan buitenruimte geen gebrek! De diverse sportvelden van BSO DSOV motivieren om veel buiten te spelen! Sportdocent Mark zorgt voor twee dagen in de week een sportieve invulling van je middag.
Aangesloten scholen: de Waterwolf en de Tweemaster.

BSO 't Wolfje
Ons eigen activiteitenclubhuis! Drie dagen in de week kunnen de kinderen uit Vijfhuizen deelnemen aan ons wisslende activiteiten aanbod. Van creatief tot drama en muziek. Alles komt voorbij!
Aangesloten scholen: de Waterwolf en de Tweemaster.

Alle Buitenschoolse en naschoolse opvang locaties van BSO Midas staan geregisteerd in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

 

Meer weten over buitenschoolse en naschoolse opvang?

Bel vrijblijvend voor informatie:  023 - 547 46 74

 

Contact

  • Kinderopvang Midas
  • Meester Jan Gerritszlaan 2
  • 2024 KE Haarlem
  • 023 - 5474674

Postadres

  • Kinderopvang Midas
  • Postbus 134
    2100 AC  Heemstede
  • info@kinderopvangmidas.nl